Minden reggele úgy indul, hogy a hangyákat takarítja a konyhában, vagy a fürdőszobában ?    

Esetleg már a gyermeke sem tud nyugodtan játszani?

A házilagos hangyairtó módszerek (aeroszol, csalétek, porozás) ritkán vezetnek eredményre. A szakember által történő hangyairtás tartós hatást biztosító szerrel történő, felületi kezelést jelent.

A házilagos hangyairtás nem csak önnek tűnik szélmalomharcnak. Az is! Hiába hullanak a lakásban élelmiszert kutató dolgozó hangyák, ha a királynő a bolyban folyamatosan petézik.
Az eredményes hangyairtás érdekében a bolyt kell bevenni!

Ennek a hangyairtásnak a lényege, hogy nem csak a dolgozó hangyák pusztulnak el, hanem az egész boly a királynővel együtt.
Éppen ezért a hangyairtás során olyan irtószerekkel dolgozunk, amiknek nem az azonnali irtás a célja, hanem, hogy azt a hangyák saját maguk vigyék az irtószert a bolyba.

A permetezés során a lakás/ház teljes területének fal melletti részeit, illetve a hangyák korábbi vonulási területeit kell kezelni.
Ha úgy érzi hogy ez nem önnek való, akkor nálunk már kérhető a géles hangyairtás is. A géles hangyairtás  3-4 mm nagyságú gélcseppeket helyezünk ki.
     Garancia: A géllel végzett hangyairtásra alapesetben 3 hónap garanciát vállalunk. 

Ha Ön is úgy gondolja, hogy egy egyszerű hangyairtás helyett önnek a gélezéses-módszerre van szüksége, akkor állunk rendelkezésre.
 
  Hangyaírtás megrendelhető Tel:  36 30 9610 108 vagy email:salix.2004@hotmail.com

 

A hangyairtás gyakori kérdései
 

1.) Mennyibe kerül a hangyairtás?

A díj a terület méretétől , és a fertőzöttség mértékétől függően eltérő.
2.) Hogyan történik a hangyairtás?
A hangyairtás alapvetően egy permetezéses, igény esetén pedig gélezéses formában történik.
3.) Milyen gyorsan tudnak kijönni?
Minden nap más helyszínen dolgozunk.   A kiszállás gyorsasága 24 órától a 2-4 napig terjedhet.
4.) Mennyire kell előkészülni a hangyairtásra?
Permetezéses kezelésnél a fal széléről, és a vonulási területekről minden kisebb tárgyat, és élelmiszert el kell pakolni, de bútorok maradhatnak. A géles hangyairtásra nem kell előkészülni.
5.) Miért válasszam önöket?
Mert  tapasztalt cég vagyunk, akik nem szívódnak fel fizetés után.
6.) Mit kell csinálni a hangyairtás után?
A hangyairtás után otthon lehet maradni gyerekkel, és háziállattal együtt is. A felmosást a permetezett széleknél 10 napig kerülni kell. Géles hangyairtásnál a gélcseppeket legalább két hétig ott kell hagyni.
7.) Mit jelent a 3 hónap garancia?
A hangyairtásra alapesetben 3 hónap garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a kezelés után a hangyák ismételten nagy számban megjelennének egy korrekciós mentesítés díjmentesen igényelhető a megjelölt időszakban.
8.) Mennyi időt vesz igénybe a hangyairtás?
Ez összetett kérdés. Függ attól, hogy mennyire fertőzött a lakás, milyen helyiségekkel van gond, azok mennyire zsúfoltak. Sőt függ a bevetett módszerektől is. Egy 50 m2-es üres lakást kevesebb mint 10 perc le lehet permetezni.

9.) Mennyire veszélyes a hangyairtás?
Irtószereink ilyen koncentrációban csak hidegvérűekre ártalmasak. Gyerekek, kutyák, cicák biztonságban lesznek. Ha ettől nagyon tart, kérjen géles hangyairtást. Ezen az oldalon minden irtószer biztonsági adatlapja letölthető.

10.) Ez a hangyairtás minden hangyával végez?
Ez a hangyairtás csak az aktuális kolóniát tudja felszámolni. Azt nem garantálja, hogy egy-két hangya nem jelenhet meg a lakásban. Családi házaknál ezt nem lehet kizárni. De mindegy, hogy fáraóhangyáról, gyepi hangyáról, vagy házi hangyáról is legyen szó.
 

Rovar-, rágcsálóírtás

Nincs bejegyzés.

Rovar-, rágcsálóírtás

Nincs bejegyzés.

Csótány

A csótányok ellen, a hagyományos csótányirtás permetezéses védekezési módszere, a csótányok biológiájából, az éttermi konyhák üzemelési módjából (hozzáférhetetlen zugok, beépített eszközök, naponta takarításra kerülő felületek) és az előkészítés hiányából adódóan általában nem biztosít tartós...
Hagyományos, de rendkívül hatékony csótányirtó módszer: az alapos és szakszerű permetezés (búvóhelyeken és felületeken, melyeken a csótányok közlekednek egy tartós hatású csótányirtó méregmezőt létesítünk, mely folyamatos ölőhatást fejt kis (akár több hónap!) a rajta áthaladó csótányok...