Csótány

2013.08.08 03:21
Csótányírtás megrendelése Tel: 36 30  9610108
2013.08.31 10:27
https://hir.ma/kulfold/szines-hirek/tobb-ezer-csotanyt-tart-haziallatkent/132543 A 20 éves Kyle Kandilian igazi megszállott. Michigan államból származik, és igen különleges hobbival büszkélkedhet. Kyle imád csótányokat nevelgetni. Hálószobájának fala tele van dobozokkal, amelyekben körülbelül 200...

   Német csótány          Konyhai Csótány

A csótányok ellen, a hagyományos csótányirtás permetezéses védekezési módszere, a csótányok biológiájából, az éttermi konyhák üzemelési módjából (hozzáférhetetlen zugok, beépített eszközök, naponta takarításra kerülő felületek) és az előkészítés hiányából adódóan általában nem biztosít tartós rovarirtó hatást a  német és konyhai csótány ellen. Ezekben az esetekben a csótányirtó gél használata az egyetlen célravezető módszer a csótányok kiirtására. A speciális adagoló pisztolyokból kijuttatásra kerülő gél egy új és hatékony csótányirtó szer. A környezetre gyakorlatilag nem toxikus, ugyanakkor hatóanyagtartalma révén - megfelelő alkalmazás esetén - gyors, biztos és hosszantartó eredményt nyújt a konyhai és német csótányok ellen. A gélezéses csótányirtás konyhákon és termelő üzemekben munkaidő alatt is alkalmazható.Tiszta és diszkrét módszer, rendkívül tartós csótányirtó hatást biztosít. A csótányirtó gélpöttyök vonzó hatásának a közelben megbúvó csótányok nem tudnak ellenállni, rövid idő alatt halálos mennyiséget  fogyasztanak a kihelyezett irtószerből. A csótányirtás méreganyaga a rovar szervezetébe bejutva gyomor-méregként fejti ki hatását. Az irtószert a csótányok búvó- és tartózkodási helyeire, illetve vonulási útjaira helyezzük (szekrények csempe fugák, sarkok, rések, repedések, csőáttörések, asztalok alsó lapja, mosogató). A csótányirtó gél nagy előnye a permetezéssel történő csótányirtással szemben, hogy élelmiszereket és edényeket elpakolni nem kell, kevesebb előkészület szükséges, a csótányok élőhelyeit mégis célzottan tudjuk kezelni.

A csótányirtó hatóanyag  gyomor méregként hat a rovar szervezetére, a pusztulás rövid időn belül bekövetkezik.A pantofág csótány elhullott társait is megeszi,  a  méreganyag ismét aktivizálódik, így tarolva végig a teljes populációt. Ezt hívjuk a csótányirtás domino effektusának. Ez magyarázza azt a tényt is, hogy gélezéssel történő csótányirtás után kevesebb az elhullott csótány a lakásokban.  A csótányirtás ezen módja teljesen biztonságos, és csak a 1-2m-es körben fejt ki vonzó hatást, vagyis a szomszédok csótányait nem csalogatja át a lakásunkba Mivel a csótányok egész éjszaka kutatnak élelelem után, a megfelelő helyekre tett csótányirtó pöttyöket biztosan megtalálják. A csótányirtás ezen új módja kitűnően alkalmazható csótányokkal erősen fertőzött helyeken is, a hatékony rovarirtáshoz azonban feltétlenül szükséges, hogy a területen élő csótányok egyéb táplálékhoz ne juthassanak hozzá. Ha a csótányok számára csak a csótányirtó méreganyag az egyetlen hozzáférhető táplálék, úgy a csótányirtás hatása 100%-os lesz!

Hagyományos, de rendkívül hatékony csótányirtó módszer: az alapos és szakszerű permetezés (búvóhelyeken és felületeken, melyeken a csótányok közlekednek egy tartós hatású csótányirtó méregmezőt létesítünk, mely folyamatos ölőhatást fejt kis (akár több hónap!) a rajta áthaladó csótányok szervezetére. A csótányirtó munkaoldat a felületeken foltot nem hagy, melegvérű szervezetekre veszélytelen. A permetezéses csótányirtás előzetes előkészületet igényel: edények és élelmiszerek elpakolása, időnként bútorok mozgatása. A csótányirtó szakember részéről elengedhetetlen a csótányok fő búvóhelyeinek ismerete, továbbá az csótányirtó munkaoldat kijuttatása közben és után az óvintézkedések betartása, és betartatása a megrendelővel. A csótányirtó méregmezőt a felületekről lemosni, eltávolítani nem szabad, ekkor megszűnik a hatása.

A csótányirtás során be kell járnunk az egész lakást, a csótány ártalom nagyságának felmérése miatt. A csótányirtás elsősorban a vizes helyeken (konyha,fürdő,wc) történik.
A munka során lábzsákot használunk, így cipőnkkel nem koszoljuk össze a lakását. Csótányirtó szolgáltatásunkat nem hirdetjük járműveinken, feliratok és feltűnés nélkül érkezünk. A csótányirtás diszkrét és tiszta módon történik.

Megrendelés

 

Tel: 36 30 9610 108              
      Skype: rovarirtas.salix
              Email: salix.2004@hotmail.com

 /